Wat is B-Connecting?

B-Connecting is een Online Marketing Agency. Jouw Marketing Agency. 

Met heel veel (internationale) ervaringen, enthousiasme, creativiteit en een constante zoektocht naar verbetering. Ik help u graag bij het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om uw website, Social media, branding of email. Bij alle online en offline marketing activiteiten help ik u graag. 

 

b-connecting
B-connecting

Wanneer is B-Connecting opgericht?

B-Connecting is opgericht door (mijzelf) Britt van Hal, in januari 2019. 

Na het behalen van mijn Bachelor in Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen en een Master in Business Administration Track Digital Marketing, was het beginnen van mijn eigen Online Marketing bedrijf een langgekoesterde wens die uitkwam. 

Projecten met Bol.com, Google en Ziggo hebben mij veel geleerd over het inzetten van verschillende online marketing activiteiten om zo voor het bedrijf het beste resultaat te behalen. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op. 

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Britt van Hal, recentelijk afgestuurd met een master diploma aan de universiteit van Amsterdam. 

Momenteel blijf ik mijzelf ontwikkelen door het opdoen van verschillende ervaringen bij bedrijven in verschillende sectoren. Zo help ik bedrijven met hun LinkedIn door het aanbieden van een LinkedIn training maar ook het integreren van een complete social media strategie. 

Met onwijs veel passie voor social media heb ik de sociale media en websites van verschillende bedrijven uit handen genomen. Het is geweldig om te zien wat de resultaten zijn op Social media na het implementeren van een juiste online marketing strategie. Dit geeft mijn nog meer motivatie om het keer op keer beter te doen. 

Graag kom ik met u in contact om uw doelen en ideeën te bespreken. 

 

Philosophy

Alles kan altijd beter, er is geen limiet.

Visie

Door engagement te creëren met (potentiële) klanten zult u de bedrijfsdoelen behalen.

Policy

Samen werken we aan uw doelen. Acties zullen altijd in overleg plaatsvinden.