B-Connecting

Uw partner voor Digitaal Succes

Verbeter uw online aanwezigheid met de deskundigheid van B-connecting

Ontdek de kracht van uw merk met B-connecting, uw betrouwbare partner voor online marketing. Gespecialiseerd in het creΓ«ren van op maat gemaakte strategieΓ«n die succesvol zijn in de online wereld, zodat uw bedrijf opvalt en groeit.

Niet zomaar een social media bureau; B-Connecting brengt merken en hun publiek dichter bij elkaar, en fungeert als een verbindingspunt voor betrokkenheid en innovatie in de digitale wereld.

Diensten

Een kleine indicatie van wat ik voor u kan betekenen:

Branding

Laten we op unieke wijze de identiteit van jouw merk vormgeven, zodat een blijvende indruk wordt achtergelaten bij jouw doelgroep, wat bijdraagt aan herkenning en vertrouwen.

Development

Transformeer jouw digitale aanwezigheid tot een boeiende en naadloze gebruikerservaring, waarbij je effectief de essentie van je merk vastlegt en tegelijkertijd de gebruikerstevredenheid verhoogt.

Marketing

Met onze strategische campagnes vergroten we de zichtbaarheid, betrokkenheid en conversie van jouw merk in de digitale wereld, wat leidt tot aantoonbare groei en succes.

Portfolio

Een selectie van projecten die mijn capaciteiten en expertise demonstreren:

Referenties

π‘³π’Šπ’π’Œπ’†π’…π‘°π’ π’•π’“π’‚π’Šπ’π’Šπ’π’ˆ 𝑬𝑭𝑷π‘ͺ: Ik dacht dat ik het wist, maar ik wist nooit dat je zoveel instellingen op LinkedIn kunt aanpassen om je profiel te verbeteren en herkenbaarder te maken. Goed gedaan, Britt! Bedankt.
Martin
Project Manager
π‘΄π’‚π’“π’Œπ’†π’•π’Šπ’π’ˆ π‘¨π’”π’”π’Šπ’”π’•π’‚π’π’•: Britt ondersteunt en adviseert EFPC volledig naar tevredenheid als content- en social media manager. Met expertise in Google Analytics, SEO, SEA, LinkedIn en website-optimalisatie is Britt goed thuis in alle aspecten. Zichtbare verbeteringen, zoals een toename in volgers en contentweergaven, dragen bij aan een betere (potentiΓ«le) klantbetrokkenheid. Britt is altijd direct beschikbaar voor vragen, reageert snel en is prettig in de omgang. EFPC is zeer tevreden met haar ondersteuning.
Gerben
Director
π‘³π’Šπ’π’Œπ’†π’…π‘°π’ π’•π’“π’‚π’Šπ’π’Šπ’π’ˆ 𝑬𝑭𝑷π‘ͺ: In mei 2020 heb ik deelgenomen aan de LinkedIn-training gegeven door Britt van Hal. Tijdens de training werden alle functies en mogelijke instellingen van LinkedIn uitgebreid besproken, en er was voldoende ruimte voor vragen. Britt heeft een onderhoudende manier van vertellen, wat de training interessant houdt en de informatie gemakkelijk te onthouden maakt. Voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden binnen LinkedIn en meer uit zijn profiel wil halen, kan ik een LinkedIn-training van Britt aanbevelen.
Erik
Consultant
In samenwerking met B-Connecting hebben we vorig jaar onze website vernieuwd met blogs, casestudies en diensten. Daarnaast hebben we samen gewerkt aan het opzetten van een marketingkalender die aansluit bij onze commerciΓ«le activiteiten en doelgroep. De samenwerking was zeer positief, en we vullen elkaar goed aan. B-Connecting opereert zelfstandig, proactief en flexibel, precies wat we nodig hebben bij PlanPulse!
Jeroen
Managing Partner and Senior EPM Consultant at PlanPulse

Laten we het hebben over uw volgende project

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?